Om at kommentere på denne blog

Vi ønsker at tidligere anbragte får et talerør via deres kommentarer til denne blog. Det kan nemt udvikle sig til ren mudderkastning og det ønsker vi ikke.

Derimod ser vi intet problem i at tidligere anbragte skriver hvilke metoder de finder kritisable, beslutninger foretaget af institutionens ledelse / medarbejdere som de finder kritisable, konsekvenser eller afstraffelser, som de finder kritisable.

Denne blog er fysisk placeret i USA. Det betyder at bloggen vil følge de Amerikanske regler for ytringsfrihed. Omfanget er beskrevet i det første forfatningstillæg i den Amerikanske grundlov.

Hvor kritisk tidligere anbragte må være i forhold til anbringelsesstedet er fastlagt i en dom som faldte for mindre end 10 år siden. Se den komplette afgørelse her:

BENCHMARK YOUNG ADULT SERVICES, INC., et al Case No.: CIVSS 803920, Plaintiff, RULING ON DEFENDANTS SPECIAL, MOTION TO STRIKE PURSUANT TO CCP § 426.16, vs. MICHAEL CRAWFORD, et al Defendant

Men selvom der er givet ramme til at gå i detaljer med de ovegreb som den anbragte mener at have måttet udholde, så må vi bede om at der bliver anvendt et modereret sprogbrug. Fremtidige læsere af bloggen skal ikke skræmmes væk. Målet med denne blog er at forbedre forholdene for det forhåbentlige færre antal fremtidige anbragte.

Det kan kun gøres ved at folk læser bloggen.

Skriv en kommentar

Filed under Generelt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s