Holmegaardshuset – Fensmark

Henvendelser til 2 kommuner er nu basis for en undersøgelse af samarbejdet på stedet. De børn som er anbragt der fortjener voksne omkring dem som kan arbejde sammen. Sagen viser at tilsynet ofte kun skabt for at give de politiske myndigheder ro i sindet fremfor at beskytte de unge som er anbragt.

Vi håber at myndighederne for en gang skyld følger op. Ikke mindst for at opholdsstedet også har vist sig at samarbejde med en omstridt psykolog Finn Westh, der har mødt kritik med hensyn til de metoder, han anvender.

Hvis du har været anbragt på Holmegaardshuset, vil vi gerne høre om dine oplevelser. Du kan gøre dette anonymt på denne blog. Vi håber også at du kan finde overskuddet til at rette henvendelse til de rette myndigheder dvs. til organer på statsniveau, da alle kender alle i de små lokalsamfund og derfor kan være motiveret til at holde hånden over hinanden.

Kilder:

Reklamer

6 kommentarer

Filed under Døgninstitution

6 responses to “Holmegaardshuset – Fensmark

 1. 1

  jeg har været anbragt men ved ikke hvem jeg skal fortælle disse ting til kan i hjælpe med det?

  • Hej

   Der er flere muligheder. Tidligere anbragte kan få støtte og rådgivning fra baglandet (www.baglandet.net). Børns vilkår er en anden option (www.bornsvilkar.dk).

   Der er også muligheder for at rette henvendelse til journalister. Sjællandske nyheder kan kontaktes via email: sndk@sn.dk. Dagbladet information har også bragt kritiske artikler om anbragte børn. (https://www.information.dk/redaktion)

   De har skrevet flere artikler om stedet og de beskytter deres kilder.

   Du er velkommen til at skrive om dit ophold her på siden. Vi møder ikke anbragte/tidligere anbragte personligt og skjuler navnene på vores kilder når det er nødvendigt.

   Håber at det hjælper dig på vej.

  • DJ

   Kig evt på FB ” uretsmæssige tvangsfjelser”.
   Send en mail til Andrrs Brøndtved, han vil have stedet lukket.

 2. N

  Personligt, syntes jeg vi er blevet bedre behandlet, end nogle af dem, man har set der nede. Men deres rapporter, der syntes jeg ikke det som sker, holder sammen med det skrevne. Når man selv læser rapporten, lyder den hård, og det er jo også sådan kommunen læser den. Og syntes det er usande ting som bliver skrevet, men hvem tror på en, gør kommunen? Nej. De tror på det stykke rapport som bliver udarbejdet fra stedet. Det mest skræmmende, de 4 tidligere personale, som også har givet udtryk for usande rapporter, kan kun give dem ret, og dejligt nogen kan se det. Men samtidigt, ønsker jeg ikke for min væreste fjende at komme, hen sådan et sted. Det er virkeligt hårdt og være der, man er under opsyn. Tænker gør jeg det rigtige, selvom man ved man gør det. Men samtidigt står der flere øjne og ser på en. Nogen af deres holdninger syntes jeg er helt væk. Feks. Det er ikke godt at bruge trøje med
  lynlås, bandeindsats til badekar ødelægger motorikken m.m
  Forholdene når der er fuldt hus, det er virkelig en nitte. Det er ikke ok, at man deler toilet/køkken med så mange. Man bliver værre af, at være der som menneske. Bliver mere indelukket, fordi man føler man er fanget der. Og hvad
  skriver de om en m.m

  Der er intet og lave der, ikke engang en
  have, kan der benyttes.

 3. DJ

  Min datter har været anbragt på Holmegprdshuset. Og fik hendes 1,5 gamle søn tvangs fjernet, da det begyndte at gå godt for hende ig Noah.

 4. C

  Vi var nogen af de første der blev anbragt på holmegaards huset og de ting vi har oplevet der er ikke småting! Forældre der uden indgreb får lov til at stå og råbe et spædbarn ind i hoved! Forældre der uden grund fik taget deres børn på baggrund af usande rapporter, sex mellem personel og indskrevne, nattevagter der sover så tungt at et lille barn på 4 måneder ikke høres og bare får lov at græde. Personale der er så pressede at de ikke formår at gøre deres arbejde! Det er simpelthen skandaløst at Gerda overhoved kan få lov at arbejde med mennesker!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s