Holmegaardshuset – Fensmark

Henvendelser til 2 kommuner er nu basis for en undersøgelse af samarbejdet på stedet. De børn som er anbragt der fortjener voksne omkring dem som kan arbejde sammen. Sagen viser at tilsynet ofte kun skabt for at give de politiske myndigheder ro i sindet fremfor at beskytte de unge som er anbragt.

Vi håber at myndighederne for en gang skyld følger op. Ikke mindst for at opholdsstedet også har vist sig at samarbejde med en omstridt psykolog Finn Westh, der har mødt kritik med hensyn til de metoder, han anvender.

Hvis du har været anbragt på Holmegaardshuset, vil vi gerne høre om dine oplevelser. Du kan gøre dette anonymt på denne blog. Vi håber også at du kan finde overskuddet til at rette henvendelse til de rette myndigheder dvs. til organer på statsniveau, da alle kender alle i de små lokalsamfund og derfor kan være motiveret til at holde hånden over hinanden.

Kilder:

2 kommentarer

Filed under Døgninstitution

2 responses to “Holmegaardshuset – Fensmark

 1. 1

  jeg har været anbragt men ved ikke hvem jeg skal fortælle disse ting til kan i hjælpe med det?

  • Hej

   Der er flere muligheder. Tidligere anbragte kan få støtte og rådgivning fra baglandet (www.baglandet.net). Børns vilkår er en anden option (www.bornsvilkar.dk).

   Der er også muligheder for at rette henvendelse til journalister. Sjællandske nyheder kan kontaktes via email: sndk@sn.dk. Dagbladet information har også bragt kritiske artikler om anbragte børn. (https://www.information.dk/redaktion)

   De har skrevet flere artikler om stedet og de beskytter deres kilder.

   Du er velkommen til at skrive om dit ophold her på siden. Vi møder ikke anbragte/tidligere anbragte personligt og skjuler navnene på vores kilder når det er nødvendigt.

   Håber at det hjælper dig på vej.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s