Sct. Knuds skole i Fredericia

Denne blog tager sig normalt kun at sager vedr. opholdssteder, da der er så meget at skulle håndtere for at tingene kan siges at være acceptable, men i dette tilfælde gør vi en undtagelse fordi at det ser ud til at der ude på nettet er en gruppe mennesker som vil gøre alt for at feje uanstændig opførsel overfor børn under gulvtæppet.

På Sankt Knuds Skole har der jævnfør avisen BT været episoder med brug af vold og en lærer har undervist børn i emner som overgår al beskrivelse. Vi ved selvfølgelig at der skal gives en eller anden form for seksual undervisning overfor børn i 10 års alderen, men at beskrive hvorledes et ordentlig blowjob skal udføres er at gå over stregen.

Vi forventer ikke historier om blomster og bier. Ej heller om storken i den alder, men det må kunne holdes på et sobert niveau.

Vold er som altid i vores optik uacceptabelt. Det skal bare stoppes og det nytter ikke at man lukker sagen ned i mindelighed så de voksne kan fortsætte deres virke på en anden skole. Nej, de skal ud af undervisningssektoren.

Ministeriet har fået øjnene op for skolens problemer med åbenhed. Vi vil følge sagen og sikre os at den ikke dør.

Hvis Du har gået på skolen vil vi gerne høre om Dine oplevelser. Vi offentliggør ikke navne her fra Wisconsin hvor at bloggen redigeres.

Kilder:

Reklamer

2 kommentarer

Filed under DagTilbud

2 responses to “Sct. Knuds skole i Fredericia

  1. L

    Jeg gik i samme klasse som NR, og mine minder er på ingen måde så dyster, som hendes og mine andre daværende klasse kammeraters. Jeg har været og set det samme som de andre, men hvor er det MEGET overdrevet. Jeg husker hvordan vi bevidst gjorde hvad vi kunne for at provokere den lærer mest muligt. Og snakken om det blowjob var på ingen måde lummert.. Vi spurgte selv ind til hvad det var, og han forklarede det. Og det var super fedt at have sådan en lære. Angående NR så var hun super nervøs fra starten, og deltog ikke socialt i klassen. Jeg har haft mine episoder med NR’s mor, hvor at jeg har fået at vide hvordan jeg har været voldelig overfor hende, og både NR og hendes mor græd til vores daværende klasse lære til skole-hjem samtale. Jeg havde puffet til hende på vej ud til frikvarter. Moren har efter alt det her kontaktet mig, fordi hun ville bruge mig til at vidne til fordel for NR og hende. Jeg skrev nej tak, da jeg synes det er overdrevet, alle deres anklager giver ikke mening, for jeg var der, og jeg har ikke set det samme som de beskriver. Jeg har ikke tænkt på at dele minde minder, for jeg har ikke troet at det ville tage overhånd. NR’s mor har pylret for meget omkring hendes datter, og derfor har NR ikke blevet forberedt på det mindste modstand. NR havde fået post traumatisk stress, uanset hvor og hvilken skole hun havde gået på.

  2. Tak for dit input. Jeg har anonymiseret navne, da de ikke skal kunne googles her. Jeg må sige at jeg er så gammel at jeg ikke debatterer brug af mine genitaler med personer af en yngre generation, men traditioner og normer varierer over landet, så det vil jeg lade myndighederne vurderer hvis der er en dag bliver rejst en sag.

    Sekundært så er jeg ikke psykolog og derfor vil jeg ikke spekulere i hvorvidt at manglende modstand tidligt i livet gør en mere disponeret for post traumatisk stress tilstand end tilfældet ville være hvis der havde været mere modstand.

    Sidst og ikke mindst så synes jeg det er synd at der er skabt et miljø hvor behovet for at provokere har været så udtalt. Det er et ansvar skolens ledelse må tage på sig. De skulle tidligere have taget en dialog med forældrene, men på private skoler ser vi ofte af ledelsen ser noget arrogant på dette idet de ved at de kan smide utilfredse kunder ud. Uanset provokation bør det dog ikke ende i vold. Her bør den voksne være den voksne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s