Sct. Knuds skole i Fredericia

Denne blog tager sig normalt kun at sager vedr. opholdssteder, da der er så meget at skulle håndtere for at tingene kan siges at være acceptable, men i dette tilfælde gør vi en undtagelse fordi at det ser ud til at der ude på nettet er en gruppe mennesker som vil gøre alt for at feje uanstændig opførsel overfor børn under gulvtæppet.

På Sankt Knuds Skole har der jævnfør avisen BT været episoder med brug af vold og en lærer har undervist børn i emner som overgår al beskrivelse. Vi ved selvfølgelig at der skal gives en eller anden form for seksual undervisning overfor børn i 10 års alderen, men at beskrive hvorledes et ordentlig blowjob skal udføres er at gå over stregen.

Vi forventer ikke historier om blomster og bier. Ej heller om storken i den alder, men det må kunne holdes på et sobert niveau.

Vold er som altid i vores optik uacceptabelt. Det skal bare stoppes og det nytter ikke at man lukker sagen ned i mindelighed så de voksne kan fortsætte deres virke på en anden skole. Nej, de skal ud af undervisningssektoren.

Ministeriet har fået øjnene op for skolens problemer med åbenhed. Vi vil følge sagen og sikre os at den ikke dør.

Hvis Du har gået på skolen vil vi gerne høre om Dine oplevelser. Vi offentliggør ikke navne her fra Wisconsin hvor at bloggen redigeres.

Kilder:

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under DagTilbud

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s