En kommunal skabt tragedie

Der er for mange myter om kommunal indsats overfor truede familier. Faktum er at mange familier havner i systemet baseret på nabostridigheder hvor at naboen ikke går efter sagen, men efter at skade familien mest mulig.

Det skete for en familie i Helsingør. Deres nabo valgte at gå til myndighederne for at udøve chikane imod familien og da der var tale om søde børn som nemt kunne afsættes til vennerne i form af plejefamilier, så vennerne kunne malke systemet. Hvis Helsingør kommune havde flottet sig havde de vel hyret en psykolog som naturvis ville finde problemer som en institution psykologen også er knyttet til kunne få en opgave. Den slags dobbeltroller er set før.

Er det mærkeligt at en familie som den oppe i Helsingør føler sig så presset at systemet vil træffe urationelle beslutninger? Selvfølgelig vil de det! Det er helt uforståelig for de fleste hvor stort at et afsavn efter ens egne børn kan være.

Denne familie blev farlig for systemet. Ikke alene bekæmpede de med lovlige midler sagsbehandlere og fik opmærksomhed hos landspolitikere. De oprettede også deres eget parti.

Derved blev de for alvor samfundsfjender.

Sagen viser at landets familier må gøre alt for at undgå at komme i systemet søgelys. Uanset hvor meget en familie er presset økonomisk og socialt så skal de gå efter at løse problemerne selv. Der findes ingen kommunale tilbud. Det eneste som eksisterer, er kommunale påbud. Det er det reelle indhold når systemet taler om samarbejde.

Bag de kommunale sagsbehandlere som burde skamme sig når de taler om at have travlt, så gemmer der sig en skare af opholdssteder og plejefamilier, der står parate til at malke systemet. Her på bloggen har vi koncentreret os om opholdssteder, efterskoler og andre specielskoler der malker systemet uden at levere den modydelse de anbragte børn har brug for.

Andre websider tager sig af plejefamilierne som udgør et lige så stort problem.

Den forfølgende som Kronborglisten er blevet udsat for vil vi rapportere til vores samarbejdspartnere i udlandet så de kan se dette eksempel på magtmisbrug overfor et politisk parti.

Der vil komme fokus på en lang række steder som involverer familiecentrene. Skulle vi ramme nogle uskyldige, så er det trist men nødvendige ofre i en kamp for bedre vilkår for anbragte børn.

Kilde:
Politiker: Tragedie skyldes kommunen (Link til TV2)

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Artikel

2 responses to “En kommunal skabt tragedie

  1. “Her på bloggen har vi koncentreret os om opholdssteder, efterskoler og andre specielskoler ”
    Så hører denne sag også til her jfr Elev der forsøger selvmord på Stevns efterskole. http://notits.dk/debat/read.php?4,119
    Er det i det hele taget lovlig at ikke underette forældrene om selvmordsforsøg ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s