Dom i Mern-sagen

I går faldte der dom i Mern-sagen. På trods af at vores fokus ligger på anbragte børns situation på opholdssteder, vil vi knytte et par ord om denne sag.

Sagen viser at tilsyn med anbragte børn hos plejefamilier skal være i privat regi og om nødvendig må bygge på hvad naboer ser over hækken, så omverdenen kan få at vide hvis plejefamilierne fører en lige lovlig fornem livsstil for de få penge de selv mener at få for plejearbejdet.

For når plejefamilierne efter eget udsagn er usselt lønnet, så kan der selvfølgelig ikke være råd til store biler og gennemgående renoveringer af deres huse. Plejefamilien i Mern havde en gård der på mange måder fremstod som værende i betydelig bedre stand end de huse der ellers ligger i denne afkrog af Danmark. Naboerne havde også observeret ting, der burde have udløst en undersøgelse og deres observationer blev ignoreret af systemet.

Derfor må vi opfodre folk til at skrive om plejefamilier de ser opføre sig på kanten af hvad der er normalt på blogs og debatfora. De behøver ikke at bruge deres eget navn, idet at de kan bruge forskellige Proxy servere og derved sløre deres IP-adresse. Vi har angivet et link herunder, hvor at man kan finde sådanne servere.

Vi har som sagt fokus på opholdssteder, kostskoler og behandlingshjem. Dette fokus vil vi opretholde og derfor vil vi istedet henvise til siderne Olaf’s plejefamilie side og Erstatningstilsynet er efter vores oplysninger klar til at modtage oplysninger fra naboer og andre der har anbragte børns velbefindende kær, så privatiseringsprocessen af denne beskyttelsesopgave er igang.

Kilder:

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Generelt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s