Semai skolen, Brønderslev

Både på debat-forumet borgerdebat.dk og på Facebook er der kritiske røster vedr. den form for pædagogik der anvendes på Semai skolen.

Det tyder på at der foregår en mangelfuld visitation til stedet, hvis de tidligere anbragte tilkendegiver at de følte at stedet overtrådte deres grænser.

Har du været anbragt på Semai skolen, vil vi derfor gerne høre fra Dig.

I dette link er der en række spørgsmål, som kunne fungere som inspiration for Din beretning.

Kilder:

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Døgninstitution

2 responses to “Semai skolen, Brønderslev

  1. H

    Jeg har vært anbragt på semai skolen i 3 år og har ikke de bedste minder der fra jeg kom fra en famile som svigte mig så det var en rigtig hård tid for mig men vil gerne kontaktes af jer for al det jeg ved vil i nok gerne vide venlig hilsen h

  2. Y

    Hej Tormod Frandsen. Jeg er selv lige flyttet, fra Semaiskolen for (X) dage siden. Jeg vil sige at på mange punkter, er Semaiskolen også god nok, de har sgu hjulpet mig. Men.. Jeg kan ikke forstå, hvorfor de tackler de problemer der opstår med gåture og straf. Da jeg var stukket af og blevet hentet var jeg ude og gå i frost grader, og fik at vide at jeg kom først hjem hvis jeg opfylde deres krav i løbet af den uge jeg var ude at gå. Det var nogle rigtige svære ting som jeg bare skulle kunne klare fra den ene dag til den anden, samtidig med at jeg ikke måtte snakke med pædagogerne mens vi var ude og gå, for det måtte ikke blive hyggeligt. Hvilket jeg havde rigtig meget brug for, fordi jeg havde så skidt selvværd og havde brug for at snakke med nogle om mine tanker da, jeg følte der blev trukket noget alt for stort over mit hoved. Der var på et tidspunkt hvor vi var på skiferie, jeg havde aldrig prøvet det før, Så jeg øvede mig på børne-bakken, og den første dag væltede jeg, og slog mit knæ, de troede ikke på jeg havde ondt, så de sagde bare op på hesten igen. Da jeg kom hjem, og det fortsat gjorde ondt, gik jeg til lægen hvorefter jeg er blevet opereret 2 gange, og altid ville have mén af det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s