Når politikerne ikke gider vanskelig unge, så vil nogle score kassen på dem

I løbet af de sidste par dage er det kommet frem at omsætningen på Solhaven er cirka 142 millioner kroner. Det er der for så vidt intet i vejen med hvis skatteborgerne fik valuta for deres penge. Nu må politiet undersøge i hvor høj grad at dette ikke er tilfældet.

Men man må konstatere at der altid vil være eksterne aktører, som scorer kassen på unge med problemer. Nogle husker måske debatten om Tvind-loven som til dels stoppede for en lind strøm af skatteborgernes indbetalte midler som fandt deres vej til eksotiske adresser i udlandet.

Det er svært at overskue hvor mange penge at Tvind over tiden har tjent, men faktum er at det kun kunne lade sig gøre fordi at man politisk er fuldstændig lige glade med hvor at unge der har vanskeligheder havner.

En politiker fra Århus udstillede problemet. Socialdemokraternes politiske ordfører i byrådet Jacob Bundsgaard Johansen var direkte overrasket over at man brugte Tvind som aktør så sent som i 2008 – mange år efter at Tvind-loven blev gennemført.

Når politikerne er så uinteresseret i hvad skatteborgernes penge går til, så burde det måske være på tide at påminde dem om hvem som faktisk betaler dem for at gøre deres arbejde. Alt andet kan man ikke være bekendt overfor skatteborgerne og ikke mindst de anbragte børn.

Kilde:
Kommunen sender problembørn til Tvind (Århus portalen)

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Artikel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s