Tak

Vi vil gerne takke for det mod som kommentatorerne på denne blog har udvist ved at give deres kommentar her og endvidere snakke med forskellige journalister. I har måske banet vejen for at andre børn ikke behøver at frygte samme behandling. Vi må se hvad fremtiden bringer, men med DR’s udsendelse i aften er et skridt taget.

Da vi startede denne blog så var det fordi at vi havde mistanke om at der var noget alvorlig galt med systemet og forholdene på en række opholdssteder. Men bare fordi at vi rører lidt i urolige vande, så er det ikke os som har taget det største skridt. Det at have mod til at se sin fortid i øjnene og gøre op med dæmonerne kræver et så utrolig mod at det næsten ikke er til at fatte.

I havde det mod. Det vil vi takke for. Lad os nu se om politikerne griber stafetten denne gang eller det går som alle de andre gange hvor at anbragte børn er blevet misbrugt, ydmyget og slået på landets opholdssteder og ude i plejefamilierne. Vi ønsker at der kommer ud af denne blog end blot 5 minutters forfærdelse hos landets politikere som det er sket alt for mange gange.

Vi lover at vi bliver ved at presse på. Vi ved at der er flere sten at vende og vi vil være der selvom vores indsats er så utrolig lille kombineret med det mod som kommentatorerne har udvist.

Kilde:
Pige fra Solhaven: Jeg følte mig voldtaget (Danmarks Radio)

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Artikel

2 responses to “Tak

 1. Nina

  Der findes faktisk unge der har haft et godt ophold på Solhaven , min søn er een af dem. Jeg var ikke altid enig med Solhaven , men det faktum at min søn som 18årig valgte at flytte tilbage til dem , selvom han kort tid forinden var flyttet hjem igen , ja det siger mig en hel del. Min søn havde de bedste år af hans ungdom på Solhaven.
  Hilsen Nina

  • Som en kendt TV-psykolog tit siger: “En pandekage har altid to sider uanset hvor tynd at man forsøger at lave den”.

   Faktum er at der ikke findes steder som kan rumme alle uanset hvor meget at man forsøger at markedsføre dette argument. Der findes gode matches og mindre gode. Til 300.000 kr. om måneden skal man ikke forsøge at få de unge til at være der. Man skal finde et sted hvortil at de passer.

   Det var heldigt at din søn matchede med Solhaven. Det ville blot have klædt Solhaven at de noget hurtigere havde givet handlekommunerne besked om at de nok skulle finde et andet sted til dem der ikke havde det godt på stedet, istedet for at nedbryde de unge i håbet om at de så over tid nok vil få det godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s