Kommunen har altid ret

Kommunen har altid ret lyder titlen på en artikel i Kristeligt Dagblad.

Det er en artikel om den gamle historie der ender så gruelig galt, når en ellers ressourcestærk person får et lille knæk i tilværelsen som vi alle enten har haft eller har til gode.

I denne situation er der to udgange på historien.

Model A går ud på at man bruger sin sidste 5 øre og beder omgangskredsen om at rykke sammen i tavshed så ingen udenforstående hører om det. Krisen bliver hård at klare, men man kommer igennem.

Model B går ud på at man beder det offentlige om hjælp efter at have betalt skat i mange år. Takken er at systemet sparker døren ind og tvangsindskriver en samt ens børn i den ene ordning efter den alt efter hvor mange venner de synes at ville ansætte. De er både opgavestiller og opgaveløser. Der er uendelige midler til rådighed og skulle lokalpolitikerne pibe, så slikker de socialministerens sko, hvorefter at der rejses endnu flere midler til dette kooperativ af rygklappere.

Den sidste model valgte borgeren fra artiklen i Kristeligt Dagblad og som resultat har hun nu to udeboende børn i det offentliges varetægt alt imens hun professionelt beskæftiger sig med kriseramte børn. Erhvervsmæssigt har hun al den kompetence arbejdsgivere måtte ønske af hende. Privat er hun en uegnet mor uden udviklingspotentiale.

Forstå det hvem som kan.

Kilde:
Kommunen har altid ret (Kristeligt Dagblad)

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Artikel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s