Stop nu de genopdragelsesrejser

En organisation i Danmark som driver en kopi af TTI-datasen (Troubled Teen Industry) på Fornits, skrev tilbage i 2008 på deres blog om skadesvirkningerne af genopdragelsesrejser.

Kilde: Genopdragelsesrejser er skadelige (Secret prisons for Teens danske blog)

Men der er jo intet sket og nu viser det sig at tragedien fra Gullestrup i høj grad bunder i at man har sendt en dreng til et sted, hvor at kvindesynet er at han nærmest har haft ret til at tage pigen.

Kilde: Voldtægtssigtet havde været på opdragelsesrejse (Ekstra-bladet)

Vi taler om Somalia hvor at man stenede en pige på 13 år fordi at hun beklagede sig over en voldtægt.

Kilde: Somalias islamister stenede pige (Kristlig Dagblad)

Dette er ikke et indlæg imod en bestemt religion. Samme kvindesyn kan man i nogle grader se i bestemte områder af den Amerikanske delstat Pennsylvania hvor at kvinder helst kun skal gå i skole til 8. klasse eller i Utah, hvor at grupperinger accepterer flere koner og total alkoholforbud indtil at folk generelt er 25 år. Man behøver kun at slå finde udsendelser som “Kæft, trit og retning” (Original-titel: Brat Camp)på Kanal 4 for at få bekræftet dette.

Der har været eksempler på at socialforvaltninger stiltiende eller med aktiv medvirken har været med til at genopdragelsesrejser har kunnet finde sted uanset hvilke udmeldinger Folketinget har været fremme med.

Det skal stoppes!!

Vi kan på ingen måder acceptere genopdragelsesrejser. Vi har en overlegen kultur hvor at menneskelige værdier generelt sættes højt. Det er langt fra perfekt idet vi må erkende at teknokraterne i forvaltningerne sætter sig til dommer over familier uden at skele til at en lang række indgreb som de foretager sætter sig ud over princippet i magtens 3-deling.

Men vores samfund er stadig mileskridt for lande udenom og derfor skal vores børn holdes her.

Jeg håber at denne tragedie får den effekt at man sætter dobbelt så hårdt ind imod genopdragelsesrejser som før. En pige på 10 får måske livsvarige traumer. Er det ikke allerede en al for høj pris at betale?

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Artikel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s